Liner Notes

Thin Lizzy – Jailbreak

β˜…β˜…β˜…β˜…

  1. Jailbreak: πŸ‘πŸ»
  2. Angel from the Coast: πŸ‘πŸ»
  3. Running Back: πŸ‘πŸ»
  4. Romeo and the Lonely Girl: πŸ‘πŸ»
  5. Warrior: πŸ€·β€β™‚οΈ
  6. The Boys Are Back in Town: πŸ‘πŸ»
  7. Fight or Fall: πŸ€·β€β™‚οΈ
  8. Cowboy Song: πŸ€·β€β™‚οΈ
  9. Emerald: πŸ€·β€β™‚οΈ


Last night on my way into town I heard Yes on the radio, and listened to Fragile when I got home. It turns out the station I was listening to does a British Invasion thing every Sunday night, and after whatever the Yes song was the next thing they played was Jailbreak by Thin Lizzy. I love that song, and I’m pretty sure I mentioned it way back when I listened to Hot Rats for having an epic guitar riff.

I have heard Jailbreak and The Boys Are Back In Town countless times, but I don’t think I could have named a single other Thin Lizzy song. I was pleasantly surprised by the rest of this album. After not liking most of the Yes songs on Fragile that I wasn’t already familiar with, I was worried I’d be in the same boat today. It turns out I liked the whole album. Not all the songs were great, but none of them were bad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s