Liner Notes

Frank Zappa – Hot Rats

β˜…β˜…β˜…β˜…

  1. Peaches en Regalia: πŸ‘πŸ»
  2. Willie the Pimp: πŸ‘πŸ»
  3. Son of Mr. Green Genes: πŸ‘πŸ»
  4. Little Umbrellas: πŸ€·β€β™‚οΈ
  5. The Gumbo Variations: πŸ‘πŸ»
  6. It Must Be a Camel: πŸ‘ŽπŸ»

When I think of The Great Rock & Roll Riffsβ„’ many come to mind: James Gang’s Funk #49.Β Ted Nugent’s Stranglehold. Β The openings of Can’t You Hear Me KnockingΒ and The Girl I Love She Got Long Black Wavy HairΒ by The Rolling Stones and Led Zeppelin, respectively. Obviously we have to include Walk This Way by Aerosmith. I think a strong case can also be made for Jailbreak by Thin Lizzy.

Even though it’s a publicly accessible site this blog is much more for me, personally, than for you, Dear Reader. Making these public is just a way for me to try to force myself to stay on track and keep this project up and running as long as I can.

But I will say, if you read this site and get nothing else out of it but the following, I will feel as though this project has been a success: The [what I think is] violin riff on Willie the PimpΒ deserves to be on that list as much as any of the ones I listed above.

One thought on “Frank Zappa – Hot Rats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s