Liner Notes

Frank Zappa – Hot Rats

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…

  1. Peaches en Regalia: ๐Ÿ‘๐Ÿป
  2. Willie the Pimp: ๐Ÿ‘๐Ÿป
  3. Son of Mr. Green Genes: ๐Ÿ‘๐Ÿป
  4. Little Umbrellas: ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ
  5. The Gumbo Variations: ๐Ÿ‘๐Ÿป
  6. It Must Be a Camel: ๐Ÿ‘Ž๐Ÿป

When I think of The Great Rock & Roll Riffsโ„ข many come to mind: James Gang’s Funk #49.ย Ted Nugent’s Stranglehold. ย The openings of Can’t You Hear Me Knockingย and The Girl I Love She Got Long Black Wavy Hairย by The Rolling Stones and Led Zeppelin, respectively. Obviously we have to include Walk This Way by Aerosmith. I think a strong case can also be made for Jailbreak by Thin Lizzy.

Even though it’s a publicly accessible site this blog is much more for me, personally, than for you, Dear Reader. Making these public is just a way for me to try to force myself to stay on track and keep this project up and running as long as I can.

But I will say, if you read this site and get nothing else out of it but the following, I will feel as though this project has been a success: The [what I think is] violin riff on Willie the Pimpย deserves to be on that list as much as any of the ones I listed above.

Advertisement

One thought on “Frank Zappa – Hot Rats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s